Terug naar Barcelona El Prat Airport // vervoer naar centrum, auto huren, taxi

Auto huren op Barcelona Airport // online vergelijken en check prijs

Je kunt gemakkelijk een auto huren op Barcelona Airport. Gerenommeerde autoverhuurbedrijven zoals Sixt, Europcar, Avis zijn gevestigd op de luchthaven van El Prat International Airport. Ook Easycar is er, en dan is er nog een soort vreemde eend in de bijt: Avancar.

  • Sixt, Europcar en Avis zijn de grootste. Ze zitten op bijna elk vliegveld ter wereld, deze drie bedrijven zijn ook in Nederland goed aanwezig. Easycar is een beetje een lokale. Het zit op El Prat en het heeft ook een paar kantoren in plaatsjes rondom Barcelona.
  • Avancar is de laatste. Het is absoluut geen grote, het is vooral bedoeld voor mensen die sporadisch een auto nodig hebben, maar hem dan wel direct willen hebben. Voor studenten en expats is dit natuurlijk ideaal. Je betaalt namelijk €30 per jaar lidgeld, en dan €3.75 per uur en €0,24 per kilometer. Dit is zonder al te veel papierwerk. Avancar is dus vooral makkelijk.

Autoverhuur op El Prat Airport

Auto huren in Barcelona? Via EasyTerra autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zo hoef je niet de voorwaarden van elk autoverhuurbedrijf door te lezen.