Barcelona vanaf april 2015 ook verbonden met Antwerpen

Weinig Nederlanders zullen er aan denken, maar ook Antwerpen heeft een eigen vliegveld. Het heet de Internationale Luchthaven van Antwerpen en het ligt eigenlijk in het dorpje Deurne, vlakbij Antwerpen. Jetairfly gaat vanaf het zomerseizoen van 2015 (vanaf 17 april) rechtstreekse vluchten aanbieden naar Berlijn, Milaan en.. Barcelona Airport. Dit volgt op een besluit om ook Palma, Alicante en Malaga al te verbinden met Antwerpen Airport.

Jetairfly 3x per week naar El Prat Airport

Het gaat hier om El Prat Airport. Op de woensdag, vrijdag en zondag wordt vanaf Antwerpen Airport dus naar El Prat Airport gevlogen. Jetairfly hoopt ook toeristen buiten België te trekken. Het is dan ook misschien interessant voor inwoners van Zeeland en West Brabant (Tilburg). De rest van Nederland woont dichterbij Nederlandse vliegvelden zoals Eindhoven en Rotterdam. Jetairfly is de Belgische tegenhanger van het Nederlandse Arkefly. Beide maatschappijen zijn onderdeel van de TUI groep.

De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 737-800. De moderne toestellen zullen landen rond een uur of 10.00 en vertrekken rond 15.00 in de middag. Het zal 100 banen opleveren op het vliegveld van Antwerpen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.