Terug naar El Prat Airport

Auto huren

Je kunt op Barcelona El Prat Airport een auto huren. Gerenommeerde autoverhuurbedrijven zoals Sixt, Europcar, Avis zijn gevestigd op de luchthaven van El Prat International Airport. Ook Easycar is er, en dan is er nog een soort vreemde eend in de bijt: Avancar.

  • Sixt, Europcar en Avis zijn de grootste. Ze zitten op bijna elk vliegveld ter wereld, deze drie bedrijven zijn ook in Nederland goed aanwezig. Easycar is een beetje een lokale. Het zit op El Prat en het heeft ook een paar kantoren in plaatsjes rondom Barcelona.
  • Avancar is de laatste. Het is absoluut geen grote, het is vooral bedoeld voor mensen die sporadisch een auto nodig hebben, maar hem dan wel direct willen hebben. Voor studenten en expats is dit natuurlijk ideaal. Je betaalt namelijk €30 per jaar lidgeld, en dan €3.75 per uur en €0,24 per kilometer. Dit is zonder al te veel papierwerk. Avancar is dus vooral makkelijk.

logosc-95x77Autoverhuur op El Prat Airport

Auto huren in Barcelona? Via Sunny Cars autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.